Θεραπεία Πανάδες, Κηλίδες, Δυσχρωμίες Δέρματος

Μία θεραπεία η οποία έχει δημιουργηθεί για να φροντίζει και το πιο απαιτητικό δέρμα που παρουσιάζει κηλίδες γήρανσης, πανάδες, δυσχρωμίες δέρματος, που προκαλούνται λόγω γήρανσης ή έκθεσης στον ήλιο.

Dermoesthetic Lab
Centers

panades, therapia, kilides, prosopo, soma, therapies, antimetopisi, disxromia, disxromies, kilida, prosopou, somatos, dermoestheticlab

Σκοπός της θεραπείας είναι να εξομαλύνει τα σημάδια στο δέρμα, με μείγματα από δραστικά, ενεργά συστατικά. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι η θεραπεία λεύκανσης δείχνει αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα: τα σημάδια στο δέρμα μειώνονται, η παραγωγή μελανίνης ρυθμίζεται, μειώνονται οι πόροι και οι πανάδες.

Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν την θεραπεία ιδανική για να ανακτήσετε ένα ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα σας, φωτεινότητα και λάμψη.
Για ένα όμορφο δέρμα χωρίς μέικ-απ.

Συνίσταται για καφέ κηλίδες, φακίδες γήρανσης, πανάδες, δυσχρωμίες δέρματος που προκαλούνται από την φωτογήρανση, θαμπή επιδερμίδα, διευρυμένους πόρους και ανομοιόμορφο δέρμα.

Θεραπεία Πανάδες, Κηλίδες, Δυσχρωμίες Δέρματος

Δραστική θεραπεία για να μειώνει τις κηλίδες, να μειώνει τους πόρους και τις ρυτίδες, να λειαίνει και να φωτίζει την επιδερμίδα, το δέρμα να γίνεται πιο ομοιόμορφο, συμβάλλοντας στη μείωση των σημαδιών της φωτογήρανσης.

Θεραπεία Πανάδες, Κηλίδες, Δυσχρωμίες Δέρματος

Dermoesthetic Lab
Αθήνα
Μιχαλακοπούλου 56
Τηλέφωνο
210 – 72.51520

Dermoesthetic Lab
Ωρωπός
28ης Οκτωβρίου 5
Τηλέφωνο
22950 – 34546