Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική που δρα ενδοδερμικά, με αποτέλεσμα να είναι ιδανική σε θεραπείες σύσφιξης, αδυνατίσματος, κυτταρίτιδας και ραγάδων, ενώ παράλληλα τονώνει και αναγεννά το δέρμα.

Πρόκειται για την έγχυση ενεργών στοιχείων με τη μέθοδο πολλαπλών νυγμών με μικροσκοπικές βελόνες, οι οποίες σαρώνουν όλη την επιφάνεια του σώματος. Δημιουργούμε δηλαδή το ιδανικό περιβάλλον ώστε το δέρμα μας να αμύνεται και να αναπλάθεται, χρησιμοποιώντας συστατικά που δε μπορεί να λάβει ακόμα και όταν ακολουθούμε την πιο ισορροπημένη διατροφή. Οι θεραπείες δεν αφήνουν σημάδια και μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς περιορισμό από τον ήλιο, καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

mesothetapia, kitaritida, therapia, lipodialisi, topiko, paxos, soma, therapies, kittaritida, somatos, antimetopisi, dermoestheticlab, centers, Athina, Oropos

Μεσοθεραπεία Σώματος

Αδυνάτισμα: γίνεται λιπόλυση, πραγματοποιόντας μια διεγερτική δράση, για να αυξηθεί η ρευστότητα και η διαπερατότητα της μεμβράνης των λιποκυττάρων, προωθώντας έτσι την απελευθέρωση των λιπιδίων. Πολύ αποτελεσματική μέθοδος, η οποία στοχεύει στη μη χειρουργική διόρθωση ατελειών του σώματος. Απαιτούνται 6-8 συνεδρίες, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Θεραπεία κατά της Κυτταρίτιδας: καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με κοκτέιλ που περιέχουν λιπολυτικούς παράγοντες και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Τα αποτελέσματα στο σώμα είναι ορατά από την 1η συνεδρία και έχουν μεγάλη διάρκεια, με προυπόθεση τη διατήρηση σταθερού σωματικού βάρους.

kentro aisthitikis kai omorfias Athina Oropos

Θεραπείες που δεν αφήνουν σημάδια

Θεραπείες που μπορούν να εφαρμοστούν
καθ’όλη τη διάρκεια του έτους

Μεσοθεραπεία Σώματος

Θεραπεία Σύσφιξης: άμεση σύσφιξη δερματικού ιστού, διεγείροντας την δραστηριότητα των ινοβλαστών που εμπλέκονται άμεσα στο σχηματισμό του κολλαγόνου και της ελαστίνης, για να αυξήσει το εξωκυτταρικό πλέγμα του χορίου, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη συμπαγότητα, ελαστικότητα και τόνωση του ιστού.

Θεραπεία κατά των Ραγάδων: αντιμετώπιση του προβλήματος με κοκτέιλ που περιέχει αναπλαστική, επουλωτική δράση, η οποία δρα σε συνέργεια με άλλα αναγεννητικά στοιχεία. Οργανικό πυρίτιο, απαραίτητο συστατικό για το σχηματισμό των ινών κολλαγόνου, ασιατική Centella, πανθενόλη και ελαστίνη συνεργούν για την αναγέννηση του δερματικού ιστού.

mesotherapia, somatos, adinatisma, sisfixi, soma, kitaritida, therapia, Athina, lipodialisi, therapies, antimetopisi, kittaritida, Oropos, kentro, esthitikis, omorfias

YOUR BEAUTY
OUR PASSION

Τα αποτελέσματα σε όλες τις θεραπείες είναι άμεσα ορατά, ενώ το μέγιστο των αποτελεσμάτων το βλέπουμε μετά από 2 ημέρες.

Dermoesthetic Lab Centers Kentro Omorfias kai Esthitikis

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και συνδιάστε τις θεραπείες μεσοθεραπείας σώματος με την μεσοθεραπεία προσώπου!