Κρυολιπόλυση

kriolipolisi, adinatisma, sisfixi, somatos, soma, topiko, paxos, dermoestheticlab, Athina, Oropos, kentro, adinatismatos, esthitikis, omorfias

Κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη και επαναστατική τεχνική λιποδιάλυσης που εφαρμόζεται παγκοσμίως. Είναι μη επεμβατική θεραπεία, ανώδυνη, γρήγορη και επιτυγχάνει αναίμακτη λιποαναρρόφηση. Στηρίζεται στην ταυτόχρονη εφαρμογή αρνητικής πίεσης με ελεγχόμενη ψύξη.

Η ψύξη υπό την αρνητική πίεση προκαλεί κρυσταλλοποίηση του λιποκυττάρου που σταδιακά αποδομείται μέσω του απεκκριτικού συστήματος βοηθούμενο από το λεμφικό σύστημα. Η κρυολιπόλυση στοχεύει στο λιπώδη ιστό και μέσα σε λίγες συνεδρίες έχουμε εξαιρετικό αποτέλεσμα χωρίς πόνο και παρενέργειες. Αντιμετωπίζει θεαματικά προβλήματα συσσωρευμένου τοπικού πάχους σε κοιλιά, μπράτσα, γλουτούς, «ψωμάκια», μηρούς, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες. Η τεχνική της κρυολιπόλυσης συνδυάζεται άριστα με cavitation, ραδιοσυχνότητες, και λεμφικό μασάζ.

Κρυολιπόλυση 3D!
Τρισδιάστατη Θεραπεία Σώματος!

Συνδυασμός 3 διαφορετικών μηχανημάτων,
Κρυολιπόλυση, το Cavitation και το RF
ταυτόχρονα στην ίδια συνεδρία.

Τριπλή θεραπεία σε μία συνεδρία 3D,
τριπλό αποτέλεσμα!
Λιποδιάλυση, Σύσφιξη, Κυτταρίτιδα σε μία θεραπεία!

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας
στα DermoEsthetic Lab
και διώξτε το τοπικό πάχος από
τα "δύσκολα" σημεία.

Αθήνα
Dermoesthetic Lab
Center
Μιχαλακοπούλου 56
σταθμός του Μετρό
«Μέγαρο Μουσικής»
Τηλέφωνο 210 - 72.51520

Ωρωπός
Dermoesthetic Lab
Center
28ης Οκτωβρίου 5
Τηλέφωνο 22950 - 34546

Cavitation

Πρωτοποριακή αντιμετώπιση καταπολέμησης κυτταρίτιδας, λιποδιάλυση και απώλεια τοπικού πάχους με τη μέθοδο της σπηλαίωσης. Άμεση αποδόμηση λιποκυττάρων ανώδυνα και αναίμακτα χάρη στη δύναμη των υπερήχων που προκαλούν ταλάντωση και σπάνε τη μεμβράνη του λιποκυττάρου. Το αποτέλεσμα, άμεση απώλεια πόντων σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς & ψωμάκια.

Μεσοθεραπεία
Λιποδιάλυση – Αδυνάτισμα

Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική που γίνεται λιποδιάλυση, πραγματοποιώντας μια διεγερτική δράση, για να αυξηθεί η ρευστότητα και η διαπερατότητα της μεμβράνης των λιποκυττάρων, προωθώντας έτσι την απελευθέρωση των λιπιδίων. Πολύ αποτελεσματική μέθοδος, η οποία στοχεύει στη μη χειρουργική διόρθωση ατελειών του σώματος. Απαιτούνται 6-8 συνεδρίες, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Λιποδιάλυση

Αδυνάτισμα

Τοπικό Πάχος

Ultratone

Συνιστάται για αδυνάτισμα, λιποδιάλυση και κυτταρίτιδα. Iδανική Θεραπεία και για χάσιμο βάρους. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδιασμό με ειδικά σκευάσματα για την κυτταρίτιδα βοηθάει στην αποκατάσταση του μυϊκού τόνου αλλά και στην εμφάνιση και σπαργή του δέρματος, εφόσον βελτιώνεται η τοπική κυκλοφορία που οφείλεται στην υψηλή συχνότητα της θεραπείας.

“Γρήγορο χάσιμο πόντων”: Ιδανική θεραπεία με σύντομες ασκήσεις για εκείνους που θέλουν άμεσα αποτελέσματα.

Υπέρηχοι

Οι υπέρηχοι έχουν αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση και ενδείκνυται στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Οι παλμικές κινήσεις των υπερήχων μεταδίδονται με τον ίδιο τρόπο που μεταφέρονται τα ηχητικά κύματα. Δρουν ως εν τω βάθει θερμότητες και μάλιστα θερμαίνουν εκλεκτικά καθορισμένες περιοχές σε μεγάλο βάθος.

Βελτιώνουν τη μεταφορά και αποβολή των παραπροϊόντων του μεταβολισμού,

Παράγουν θερμότητα στον ενδοκυττάριο και εξωκυττάριο χώρο.

Βελτιώνουν την λεμφική και αιματική μικροκυκλοφορία.

Επιδρούν στη σύνθεση πρωτείνης.

Επιταχύνουν την επούλωση πληγών.

Lipotherm

Θερμοθεραπεία, η θεραπευτική μέθοδος με την οποία επιτυγχάνεται γενική ή τοπική αύξηση της θερμοκρασίας στο ανθρώπινο σώμα.
Εφαρμόζουμε το Lipotherm σε λιποδιάλυση με θερμότητα και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Συνδιάζεται με πολλές θεραπείες σώματος καθώς και θεραπείες spa, εφόσον η αύξηση της θερμοκρασίας βοηθά:

στην καλύτερη οξυγόνωση των ιστών.

στην μείωση των φλεγμονών και οιδημάτων.

στην μείωση του μυϊκού σπασμού και πόνου.

στην αποβολή τοξινών και επίδραση στο μεταβολισμό.

Λιποδιάλυση
Παρασάουνα

Θεραπείες αποτοξίνωσης με μίγμα λιπαρών ουσιών με αιθέρια έλαια, ή με φύκια ή με λάσπη, για λιπόλυση και κυτταρίτιδα, ιδανική θεραπεία για ολικό ή τοπικό αδυνάτισμα & αποβολή τοξινών.

ΚΥΤΤΑΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΜΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Επαναστατική – Μοναδική – Ολιστική

Η κυτταροθεραπεία με μοριακή σύνθεση μέσω της βιοτεχνολογίας παρέχει με διαδερμική διείσδυση όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται τα κύτταρα μας, και απαραίτητα για καλή υγεία, βιταμίνες, αμινοξέα (τα ουσιώδη), μέταλλα, ιχνοστοιχεία.

Η κυτταροθεραπεία διασφαλίζει την καλή οργανική και ψυχική υγεία, με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα στην αισθητική και την ομορφιά του σώματος. Μια ολιστική θεραπεία που συνδυάζει την ομορφιά, την υψηλή τεχνολογία , την περιποίηση και την ευχαρίστηση.

Η κυτταροθεραπεία για τις αισθητικές ατέλειες του δέρματος είναι:

 • Μη επεμβατική θεραπεία
 • Ανώδυνη χωρίς τραυματισμούς
 • Απόλυτα συμβατή με την λειτουργία του ανθρώπινου κυτταρικού οργανισμού
 • Φυσική θεραπειά 100%
extension, vlefaridon, vlefarides, frontida, therapies, therapia, russian, volume, proektaseis, proektasi, omorfias, kentro, esthitikis, Athina, Oropos, dermoestheticlab

Κυτταροθεραπεία – Αντιγήρανση Κυττάρων

Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο στο οποίο αντικατοπτρίζονται όλες οι εσωτερικές ελλείψεις και δυσλειτουργίες του οργανισμού.

Απορροφά οτιδήποτε είναι μικρομοριακό, είναι ένα θαυμάσιο μέσο διείσδυσης και φιλτραρίσματος βιταμινών, ιχνοστοιχείων, αμινοξέων, τα οποία μπορούν να διεισδύσουν μέσω αυτού για να επανορθώσουν εσωτερικές δυσλειτουργίες και να διασφαλίσουν την ομορφιά και υγεία μας.

Χωρίς :

 • Πόνο
 • Ενέσιμα
 • Βέλονες
 • Τραυματισμούς
 • Αποθεραπεία
 • Χειρουργείο

Όσο μεγαλώνουμε, μεγαλώνουν και οι ανάγκες μας σε θρεπτικά συστατικά γιατί μειώνεται η ικανότητα μας να τα διατηρούμε ενδοκυτταρικά. Ακριβώς την ίδια ανάγκη έχουν και τα κύτταρα μας. Όταν δεν τρεφόμαστε σωστά έχουμε αρκετές απώλειες.

Το σώμα μας όμως είναι γενετικά προγραμματισμένο να είναι υγιές και μπορεί να φέρει την ομοιόσταση του πάρα πολύ εύκολα, σε όλες τις συνθήκες και με μεγάλη ικανότητα, αρκεί να έχει καλά ‘καύσιμα’.

Κυτταροθεραπεία – Τροφή & Ίαση Κυττάρων

Η έλλειψη τροφής των κυττάρων είναι η κυριότερη αιτία για την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού και των άλλων συστημάτων του οργανισμού.

Αν δεν λαμβάνονται τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα μας αλλά και άλλα όργανα του σώματος μας, θα έχουμε διάφορες αλλοιώσεις στην εμφάνιση μας και κατ επέκταση  με δυσλειτουργίες και ασθένειες.

Το δέρμα μας είναι ο πληροφοριοδότης του οργανισμού μας, και όταν εμφανίζονται αισθητικά δερματικά προβλήματα, όπως σημάδια γήρανσης, ευρυαγγείες, μυϊκή και επιδερμική χαλάρωση, κυτταρίτιδα, πάχος, ραβδώσεις, ουλές, αλωπεκία, εγκαύματα, τραύματα (λόγο μηχανικής βλάβης)κλπ. αποκωδικοποιούμε τα σημάδια που δείχνουν ότι ο οργανισμός έχει έλλειψη θρεπτικών συστατικών σε κυτταρικό επίπεδο.

Ολιστική Προσέγγιση Αισθητικών Ατελειών  Αιτία – Αποτέλεσμα

Oλιστική προσέγγιση αισθητικών ατελειών, βασίζεται στο αποτέλεσμα  “όμορφο λείο δέρμα” αλλά και στο αίτιο “αυτοίαση του δέρματος “ και ολόκληρου του σώματος, την υγεία όλου του οργανισμού για να μην δημιουργήσει το ίδιο σύμπτωμα αργότερα.

Εξαιρετικά αποτελέσματα με λίγες συνεδρίες σε αισθητικές ατέλειες του σώματος για:

 • Αδυνάτισμα ολικό – τοπικό
 • Κυτταρίτιδα (όλα τα στάδια)
 • Σύσφιξη ολική – τοπική
 • Ραβδώσεις – Ραγάδες (λευκές & κόκκινες)
 • Προεγχειρητικές –Μετεγχειρητικές
 • Ανόρθωση & Σύσφιξη Στήθους
 • Αύξηση & Μείωση Στήθους
Dermoesthetic Lab Centers Kentro Omorfias kai Esthitikis

Dermoesthetic Lab Centers

Αθήνα

Ωρωπός