Ραδιοσυχνότητες
Σώματος

Οι ραδιοσυχνότητες σώματος θεωρούνται για πάνω από τρεις δεκαετίες η πλέον κατάλληλη μέθοδος για αισθητικές εφαρμογές όπως είναι η σύσφιξη & η κυτταρίτιδα.

Καθώς η θερμότητα διεισδύει στο δέρμα προκαλεί μια άμεση συστολή των ινών κολλαγόνου ενώ τα λιπώδη κύτταρα αποστραγγίζονται και συρρικνώνονται.
Οι συνδετικοί ιστοί υποκινούνται να παράγουν νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αποκτήστε την εμφάνιση του δέρματος
που θέλετε
με την θεραπεία R.F του DermoEsthetic Lab.

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Μειώνει την κυτταρίτιδα.

Η ραδιοσυχνότητα θερμαίνει απαλά και βοηθά στην διάσπαση της κυτταρίτιδας που προκαλούν τα λιποκύτταρα. Στη συνέχεια, το σώμα αποβάλει αυτά τα κύτταρα μέσω της λεμφικής παροχέτευσης.

Μη χειρουργική θεραπευτική επιλογή.

Είναι μία μη χειρουργική και μη επεμβατική θεραπεία που δεν έχει χρόνους ανάρωσης και που μπορείτε να την κάνετε ακόμα και σε ένα διάλλειμα από τη δουλειά σας.

Μειώνει το σωματικό λίπος.

Η ραδιοσυχνότητα μειώνει το υποδόριο λίπος προκαλώντας την τήξη και την απομάκρυνση του μέσω της φυσικής διαδικασίας του σώματός σας.

Ενεργοποιεί τη παραγωγή του κολλαγόνου, του υαλουρονικό οξέως και της ελαστίνης.

Η θερμότητα της θεραπείας με ραδιοσυχνότητες διεγείρει τα κύτταρα στους συνδετικούς ιστούς προκαλώντας στο σώμα να αναπαράγει κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ που έχει εξαντληθεί με τα χρόνια.

Θεραπεία R.F.
DermoEsthetic Lab

Η ιδανική θεραπεία
για κυτταρίτιδα και σύσφιξη
όλου του σώματος.

kitaritida, therapia, lipodialisi, topiko, paxos, soma, therapies, kittaritida, somatos, antimetopisi, dermoestheticlab, centers, Athina, Oropos
kitaritida, therapia, lipodialisi, topiko, paxos, soma, therapies, kittaritida, somatos, antimetopisi, dermoestheticlab, centers, Athina, Oropos

Θεραπεία κυτταρίτιδας με ραδιοσυχνότητες
στα DermoEsthetic Lab Centers

Ραδιοσυχνότητες σώματος, η πιο αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και της επιδερμικής σύσφιξης. Μειώστε το σωματικό λίπος, ενεργοποιείστε τη φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και ελαστίνης. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα & κοιλιά.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και συνδιάστε τις ραδιοσυχνότητες σώματος με τις ραδιοσυχνότητες προσώπου!