Ευρυαγγείες Προσώπου
Ευαίσθητο Δέρμα

Ευρυαγγείες προσώπου, σπασμένα αγγεία στο πρόσωπο που αποτελούν συχνό αισθητικό πρόβλημα.
Απαλλαγείτε από τις ευρυαγγείες προσώπου με απόλυτη ασφάλεια και αποκτείστε ολοκάθαρο πρόσωπο ανώδυνα με τη θεραπεία των DermoEsthetic Lab Centers.

Ευρυαγγείες Προσώπου

Ευαίσθητο Δέρμα

Για να χαρακτηρίσουμε ένα δέρμα ως ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ συχνά απαιτείται ο συνδυασμός δύο προβλημάτων τα οποία, είτε μπορεί να υπάρχουν ταυτόχρονα, ή να λειτουργούν ξεχωριστά και να προκαλούνται από διαφορετικές αιτίες και συνεπώς να εκδηλώνονται διαφορετικά.

Υπάρχουν δύο παράγοντες που μας  οδηγούν στον προσδιορισμό τριών διαφορετικών τύπων ευαίσθητου δέρματος και τις θεραπείες τους.
Το δέρμα που παρουσιάζει υπερβολική αγγείωση, δηλαδή ερύθημα και ροδόχρου ακμή ως αποτέλεσμα μιας χρόνιας φλεγμονής και το δέρμα που είναι αντιδραστικό, δηλαδή που παρουσιάζει υπερβολική ευαισθησία σε κάθε ερέθισμα.

Θεραπείες Ευαίσθητου Δέρματος

DermoEsthetic Lab Centers

Dermoesthetic Lab Centers

Θεραπεία για το ευαίσθητο δέρμα με υπερβολική αφυδάτωση χωρίς διάχυτη ερυθρότητα, που στοχεύει στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού.

Εάν δεν αντιμετωπιστεί, αυτή η κατάσταση θα  επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική αντιδραστικότητα που είναι χαρακτηριστική του δέρματος που δεν είναι ανεκτικό σε οποιοδήποτε καλλυντικό, καθαριστικό, ατμοσφαιρικό παράγοντα ή φαγητό.

Dermoesthetic Lab Centers

Θεραπεία για το ευαίσθητο δέρμα με έντονη καταπραϋντική δράση της διάχυτης ερυθρότητας, ροδόχρους ακμή, ευρυαγγείες προσώπου, με επανορθωτική δράση που επικεντρώνεται ακριβώς στο μηχανισμό που προκαλεί την φλεγμονή. Διαφορετικά οποιαδήποτε άλλη δράση θα έχει μόνο προσωρινά αποτελέσματα.

Dermoesthetic Lab Centers

Θεραπεία για το ευαίσθητο δέρμα μη ανεκτικό σε οτιδήποτε!

Η θεραπεία στοχεύει στην μείωση της υπερβολικής αντιδραστικότητας, διότι το δέρμα αυτό με κάθε παράγοντα με τον οποίο έρχεται σε επαφή προκαλεί υπερβολικές αντιδράσεις: ερύθημα, φολίδες, φαγούρα, απολέπιση, εγκαύματα κλπ.
Δεν παρουσιάζει διάχυτη ερυθρότητα ή αλλοιώσεις στο δερματικό φραγμό και γι’ αυτό το λόγο οι πάσχοντες συχνά θεωρούν ότι είναι αλλεγικοί στα πάντα.
Η θεραπεία δρα και επικεντρώνεται στο να απευαισθητοποιήσει το δέρμα, εξομαλύνοντας την αντίδρασή του στα ερεθίσματα.

Αποτελεσματικές Θεραπείες
για τις Ευρυαγγείες Προσώπου
& το Ευαίσθητο Δέρμα

  • ΕΝΙΣΧΥΣΗ
  • ΠΡΟΛΗΨΗ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ

Και το πιο απαιτητικό ευαίσθητο δέρμα μπορεί να βρει μία ικανοποιητική λύση και να μετατραπεί σε υγιές, λαμπερό και καθαρό.

DermoEsthetic Lab Centers

Δίνουμε στο δέρμα σας
τη φροντίδα που χρειάζεται.

Αθήνα
Μιχαλακοπούλου 56
Τηλέφωνο
210 - 72.51520

Ωρωπός
28ης Οκτωβρίου 5
Τηλέφωνο
22950 - 34546